Boekhouding Checklist

Zeg vaarwel tegen die administratieve chaos. Met deze boekhouding checklist wordt jouw boekhouding easy-peasy lemon squeezy.

Hou controle over jouw boekhoudtodo’s. In één oogopslag zie je in de checklist meteen welke taken je op elk moment van het jaar moet doen om jouw administratie op orde te houden.

Enkel nog maar afvinken en klaar!  

Is dit herkenbaar?

  • Je hebt meer uitstelgedrag als het op administratie aankomt dan een student die zijn eindwerk moet schrijven.
  • Je slaagt er niet in om jouw administratie op orde te houden en hebt geen idee waar te beginnen (overwhelm, anyone?).
  • Je hebt geen systeem om jouw administratie bij te houden, waardoor je vaak dingen uit het oog verliest en betaalherinneringen ontvangt.
  • Je hebt het gevoel dat je te veel tijd kwijt bent aan administratieve taken en je vraagt je af hoe je dit efficiënter kan doen

Met de boekhouding checklist: 

  • heb je een overzicht van alle administratietaken, uitgesplitst per week, maand of kwartaal zodat je op elk moment jouw administratie op orde kan houden
  • vind je alle documenten die je nodig hebt in no time terug. Gedaan met uren rondklikken en zoeken naar facturen van alle tools die je gebruikt.
  • heb je een systeem waar je op kan terugvallen om jouw administratie onder controle te houden.
  • spendeer je minder tijd aan jouw administratie en meer tijd aan jouw onderneming.

Koop de checklist nu voor

€ 27 € 9 excl. btw

en krijg jouw administratie onder controle.

We weten allemaal dat administratie niet het meest sexy onderdeel van het ondernemen is. Het is soms als het vinden van een naald in een hooiberg, maar dan met facturen en cijfers. En als je net als ik bent, dan wil je waarschijnlijk alles behalve je tijd besteden aan het uitzoeken van al die zaken.

Daarom heb ik deze boekhouding checklist gemaakt. Het is de perfecte tool om ervoor te zorgen dat je al je financiële taken op tijd uitvoert, en overzicht houdt over wat er moet gebeuren.

Met onze checklist kun je al je taken op een rijtje zetten en afvinken wat je hebt gedaan. Zo kun je je focussen op wat echt belangrijk is en hoef je niet meer te stressen over al die administratieve taken.

En het beste van alles? Je kunt de checklist aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Zo kan je hem helemaal op maat van jou en je onderneming maken.

Dus, waar wacht je nog op? Laat die administratie niet langer je dag verpesten. Met onze boekhouding checklist kun je de controle terugnemen en je tijd besteden aan wat je echt leuk vindt – het laten groeien van jouw onderneming.