De 7 grootste valkuilen van een DIY-boekhouding :

voorkom chaos en fouten

Heb je een eenvoudige eenmanszaak en vind je de kost van een boekhouder buiten proportie aan je inkomsten? Of vind je zelfs geen boekhouder die je wil verderhelpen? I know, it’s a jungle out there!

Ik heb goed nieuws voor jou! Je kunt je boekhouding gewoon zelf doen!

In dit e-book ontdek je wat de meest voorkomende fouten zijn bij zelf boekhouden en hoe je ze kan tackelen. Voorkom chaos , mis geen enkele deadline en behoud het overzicht over je administratie.

Download het e-book en ga meteen aan de slag.

Na het lezen van dit e-book weet je:

  • wat je precies nodig hebt om goed aan te slag te gaan met jouw boekhouding (spoiler: het is niet moeilijk!)
  • welke fouten je absoluut moet vermijden (want deze kunnen je veel geld kosten)
  • welke stappen je moet zetten om jouw administratie en boekhouding niet te doen ontsporen

Als boekhouder weet ik dat het niet altijd mogelijk is een professional in te schakelen voor jouw boekhouding.

Misschien ben je net gestart en heb je er het budget nog niet voor. Of misschien is dat voor jouw bijberoep niet echt nodig. Dan is het perfect oké dat je jouw boekhouding zelf wil doen.

Maar heel vaak krijg ik dossiers te zien van een kleine ondernemer die zelf aan de slag ging met zijn boekhouding, maar waar het geëindigd is in een onoverzichtelijke chaos. Hierdoor denk je vaak geen andere keuze te hebben dan een boekhouder in te schakelen.

Zo’n boekhouder is natuurlijk niet gratis, dus is het ook niet voor iedereen vanzelfsprekend om eentje onder de arm te nemen. Ook steeds minder boekhouders zijn geneigd om kleine ondernemers in bijberoep aan te nemen als klant.

Hoe pak je het dan best aan? Ik zie heel vaak dat het al mis loopt bij de basis. Wanneer je geen systeem hebt om jouw boekhouding aan te pakken, is de kans groot dat je vroeg of laat met de handen in het haar gaat zitten.

Daarom heb ik dit e-book gemaakt, vanuit mijn ervaring als boekhouder en de meest gemaakte fouten die ik tegenkom. Ik heb 7 meest gemaakte fouten gebundeld zodat je deze zelf niet meer maakt.

Het enige wat het daarna nog van je vergt, is een klein beetje discipline om alles goed bij te houden.

Vraag het e-book aan en ga meteen van start.