Ik help kleine ondernemers met hun DIY-boekhouding

Hey hey, ik ben die ene boekhouder die je altijd nodig hebt, maar nooit kunt vinden! 🙂

Ik zie namelijk meer en meer kleine ondernemers die al een tijdje op zoek zijn naar een boekhouder, maar overal bot vangen (klantenstop, anyone?). En ja, ook bij mij is het druk, druk, druk. Dus helaas kan ik niet iedereen persoonlijk helpen.

Het is ook een feit dat je als bijberoeper niet bij alle boekhouders terecht kan. En dus zijn veel van die kleine ondernemers op zichzelf aangewezen wat boekhouding betreft.

Maar no worries, ik ben hier om je te helpen!

 

Wie ben ik?

Ooit was ik zelf een ondernemer die niets van boekhouding kende. Ja, echt waar. Ik was freelance IT consultant en kende echt niets van boekhouding. Ik had zelfs nog nooit een cursus economie van dichtbij gezien. Niets, nada, noppes kennis.

Maar als ondernemer wilde ik wel weten waar ik mee bezig was en dus begon ik me bij te scholen. Spoiler alert: het werd een kleine obsessie en ik maakte een hele carrièreswitch. Ik werd boekhouder om andere ondernemers te helpen. Met mijn eigen kantoor kan ik niet iedereen persoonlijk helpen, maar via Vraag het aan de boekhouder wil ik graag iets doen voor al die kleine ondernemers die in de kou blijven staan.

Waarom? Omdat jouw boekhouding super belangrijk is! Ja, ook al ben je nog maar net gestart, of een bijberoeper met een kleine activiteit. Ook dan. Niet alleen om jouw belastingaangifte correct te kunnen indienen, maar ook om inzicht te hebben in jouw cijfers en de juiste beslissingen te kunnen nemen voor jouw onderneming.

Dus laten we samen jouw frustraties en onzekerheid over boekhouding wegnemen en jouw financiële leven een stuk makkelijker maken!

v

Klare taal

Ik ben geen fan van moeilijke boekhoudtaal en daarom spreek ik jouw taal! Geen geheimzinnige vaktermen bij mij, maar begrijpelijke mensentaal.

Want pas als je weet wat er financieel speelt, kan je betere beslissingen nemen voor jouw onderneming. En daarom is het belangrijk dat je het begrijpt. Dus geen paniek, ik zorg ervoor dat jij met volledige kennis van zaken kan beslissen wat te doen met jouw bedrijf.

Betaalbaar

Ik wil dat iedereen de mogelijkheid heeft om zijn boekhouding goed te doen, ook kleine ondernemers met een kleiner budget. Want ik snap dat niet iedereen het budget heeft om een professionele boekhouder in te schakelen.

Op een betaalbare manier leer ik jou alles wat je moet weten om zelf jouw boekhouding volgens de regels van de kunst te doen.

 

Expertise

Als boekhouder met een eigen kantoor blijf ik op de hoogte van alles wat er gebeurt in boekhoudland en ken ik de valkuilen van kleine ondernemers als de beste.

Ik kan jou dus perfect uitleggen waar je moet op letten als DIY-boekhouder zodat jouw boekhouding tot in de puntjes juist is.

Volg mij voor handige tips en tricks

over boekhouding en administratie

Of het nu gaat om het bijhouden van je inkomsten en uitgaven, het organiseren van je administratie, of het begrijpen van de laatste belastingwetgeving, ik ben er om je te helpen

Amina

Waarom ik doe wat ik doe

Als online boekhouder zie ik dag in dag uit hoe kleine ondernemers worstelen met hun boekhouding. En dat is helemaal begrijpelijk! Cijfers kunnen soms wat intimiderend overkomen en de regels en wetten rondom boekhouding en belastingen zijn niet altijd zo eenvoudig te begrijpen, en durven ook al eens veranderen.

Mijn missie is simpel: ik wil kleine ondernemers zonder budget voor een boekhouder helpen met hun boekhouding en belastingaangifte. En als ik jou daarbij nog kan helpen om jouw cijfers te begrijpen is mijn opzet helemaal geslaagd.  Want iedereen verdient het om een beetje financiële vrijheid te hebben, toch? 

Ik vind het belangrijk dat jij als ondernemer een goed inzicht hebt in je financiën, zodat jij je kunt focussen op wat je het beste doet: ondernemen!

 

Wat je nog niet over mij wist…

  • Ik neem mezelf niet te serieus. De wereld is al saai genoeg, dus een vleugje humor en zelfrelativering kan het enkel gezelliger maken.
  • Mijn favoriete koekje is Kinder Bueno. Al zeg ik zelden neen tegen eender wat met een zweem chocolade.
  • In een vorig leven was ik programmeur. Java was dus jarenlang meer voor mij dan een bekend koffiemerk.
  • In mijn Spotify playlist is er altijd één liedje dat ik telkens op repeat zet. Tot ik het eindelijk beu gehoord ben en een andere song in de plaats komt.